✓ Enige steakhouse in Zierikzee

✓ Kindvriendelijk restaurant en sfeer

✓ Vlees altijd van dezelfde boeren

Ons restaurant is open op maandag

Wanneer u op zoek bent naar een restaurant in Zierikzee dat open is op maandag, kunt u perfect terecht bij Steakhouse ’t Genot. Hier geniet u niet alleen van de heerlijkste steaks, maar ook van lekkere vis en vegetarische gerechten. Voor kinderen is er een speciale kinderkaart die hen zeker niet zal teleurstellen. Op ons terras kunt u ontspannen in de zon, bijvoorbeeld om te pauzeren tijdens het fietsen of wandelen.

Benieuwd naar ons restaurant?

Een restaurant dat open is op maandag komt u niet snel tegen

Niet elk restaurant is open op maandag, ook niet in de omgeving van Zierikzee. Daarom is er Steakhouse ’t Genot om u op die dag te voorzien van culinaire topgerechten. Ons terras is in 2018 uitgeroepen tot het beste terras van de provincie Zeeland, wat uiteraard ook een bezoek aan ons restaurant de moeite waard maakt. Zeker in de zomermaanden! Bekijk onze menukaart en doe alvast wat inspiratie op.

Reserveer uw lunch of diner

Kom langs om te genieten van een heerlijk stuk duurzaam geproduceerd vlees van onze Big Green Egg. Of kies een lunch van topkwaliteit om de dag weer goed voort te kunnen zetten. Bent u aan het wandelen met de hond en zoekt u een restaurant dat open is op maandag? Dan kunt u ook bij ons terecht, want honden zijn bij ons toegestaan. Op onze website kunt u eenvoudig uw tafel reserveren. U kunt ook bellen naar 0111-417732.

Ribeye-steakhouse

biefstuk-gesneden

Bezoek ons nu!