✓ Enige steakhouse in Zierikzee

✓ Kindvriendelijk restaurant en sfeer

✓ Vlees altijd van dezelfde boeren

Ontdek de Big Green Egg in ons restaurant

Met onze speciale Big Green Egg kunnen wij de lekkerste vleesgerechten bereiden in ons restaurant. Wij focussen ons niet alleen op het bereiden van gerechten met heerlijk vlees, maar we zorgen er ook voor dat dit vlees duurzaam en verantwoord is geproduceerd. Dit garanderen wij door altijd het vlees bij dezelfde boerderijen te halen. Vervolgens weten de koks van ons restaurant precies hoe zij de verschillende soorten vlees op de Big Green Egg moeten bereiden. Kwaliteit is dus gegarandeerd!

Benieuwd naar ons restaurant?

Wat voegt een Big Green Egg toe aan ons restaurant?

Barbecueën is een vak apart en daar is goed materiaal voor nodig. De Big Green Egg is een keramische Kamado barbecue die vooral buiten gebruikt wordt, niet alleen in een restaurant maar ook gewoon bij mensen thuis. De heteluchtcirculatie wordt mogelijk gemaakt door dubbelwandig keramiek. Ook de temperatuur kan nauwkeurig afgesteld worden door een regeldop en een luchtschuif. Een must-have dus voor alle barbecueliefhebbers.

Geniet ook op het terras van onze gerechten

Geniet bij restaurant Steakhouse ’t Genot van vlees-, vis- en vegetarische gerechten, binnen of op het sfeervolle terras in het midden van een Zeeuwse straat in historische sferen. Ook voor kinderen is er voor de lunch en het diner volop keus, wat ons een echt familierestaurant maakt. Wanneer u uit eten wilt gaan in Zierikzee op maandag, bent u bij ons ook van harte welkom. Bekijk onze uitgebreide menukaart en reserveer eenvoudig online. Wilt u liever bellen? Dat kan naar 0111-417732.

Ribeye-steakhouse

Kamado-Zierikzee

Bezoek ons nu!