Lunchen in Zierikzee

Dé plek om heerlijk te lunchen in Zierikzee – en eigenlijk heel Schouwen-Duiveland in het algemeen – is Steakhouse ’t Genot. Zoals onze naam al zegt, zijn wij gespecialiseerd in vleesgerechten. Dit betekent dat u bij ons alleen vlees van de beste kwaliteit kunt verwachten. Vindt u dit iets meer voor een diner en zoekt u juist een restaurant in Zierikzee die ook de lekkerste lunchgerechten serveert? Ook dan bieden wij genoeg keuze aan verrassende kwaliteitsgerechten.

Benieuwd naar ons restaurant?

Lunchen in het historische Zierikzee

De oude havenstad Zierikzee op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland nodigt niet alleen uit om sfeervol te lunchen, maar ook om de omgeving eens goed te verkennen. Zierikzee heeft meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad. De architectuur van sommige stadsdelen dateert uit de 15e eeuw, wat te zien is aan muren, poorten, torens, molens en kerken. De kustplaats trekt jaarlijks dan ook veel toeristen. Steakhouse ’t Genot biedt u de perfecte plek aan in het historische centrum van Zierikzee om te lunchen tijdens uw verblijf in de stad, of in een andere plaats op Schouwen-Duiveland. Ons terras is gevestigd tussen sfeervolle middeleeuwse panden die in de avond prachtig oplichten.

Een echt familierestaurant

In ons restaurant kunt u lunchen in een kindvriendelijke sfeer wanneer u met de kinderen verblijft in Zierikzee of op Schouwen-Duiveland. Naast onze veelzijdige kinderkaart, kunnen zij gebruikmaken van kinderstoelen en kleurplaten. Steakhouse ’t Genot is daarom echt een familierestaurant. Bent u aan de wandel met uw hond? Kom dan gerust langs, want honden zijn bij ons toegestaan.

Reserveer nu uw lunch

Reserveer nu uw tafel en ontdek de vleesspecialiteiten van onze koks! U kunt eenvoudig uw reservering plaatsen op onze website of bellen naar 0111-417732. Bekijk ook van tevoren onze menukaart. Wilt u iemand anders een lunch bij ons cadeau doen? Dan kunt u ook een leuk ingepakte cadeaubon bij ons aanschaffen.

Ribeye-steakhouse

biefstuk-gesneden

Bezoek ons nu!