Broodjes

Voor de stevige trek

Soepen

Salades

Ons vlees

resevation-1

Het vlees van onze uitgebreide menukaart komt van geselecteerde boerderijen uit o.a. Australië, Ierland en Zuid-Amerika, waar de koeien het hele jaar vrij in de natuur rondlopen. De runderen leven op natuurlijk voer en worden niet behandeld met antibiotica of andere kunstmatige middelen. Door deze goede leefomstandigheden is het vlees malser en smaakvoller. In ons restaurant in Zierikzee bent u verzekerd van lekker en duurzaam vlees van hoge kwaliteit. Reserveer direct uw tafel online.

VAT № 08

Exclusief verkrijgbaar!

Vat nr. 08
Zierikzee 1649, 05:00 een midzomernacht op de Schuithaven.
Midden in de nacht wordt een smokkelaar betrapt, er ontstaat
een verstikkende situatie en beiden kunnen niet meer dan
doorgaan en afwachten. Het is de tijd, de smokkelwaar, de
motivatie. Wil jij het gehele verhaal weten? Lees hier het verhaal
achter het bier.

Allergenen

resevation-2

Uit eten gaan met een allergie hoeft geen probleem te zijn!
Bijna dagelijks hebben wij in het restaurant te maken met mensen met een intolerantie of voedselallergie. We kunnen u precies informeren wat u wel of niet mag hebben en kunnen u ook vertellen wat u wel mag hebben na een bepaalde aanpassing van het gerecht.
Ons vlees en vis bevat, op een paar uitzonderingen na, geen allergenen. Het gaat dan alleen om de bijgerechten. We hebben altijd speciaal glutenvrij en lactosevrij brood in huis om mensen met coeliakie of een lactose intolerantie tegemoet te kunnen komen.