✓ Enige steakhouse in Zierikzee

✓ Kindvriendelijk restaurant en sfeer

✓ Vlees altijd van dezelfde boeren

Een restaurant waar honden zijn toegestaan

Niet in elk restaurant zijn honden toegestaan, wat soms een belemmering voor u kan zijn om een restaurant te bezoeken. Wat nu als u aan het wandelen bent met de hond en tussendoor wilt lunchen of dineren? Het zou dan fijn zijn als in een restaurant ook uw hond is toegestaan. Bij Steakhouse ’t Genot in Zierikzee hoeft u zich in ieder geval geen zorg te maken hierover. Bij ons is ook uw hond van harte welkom!

Al sinds 2006 serveren wij voornamelijk vleesgerechten van topkwaliteit. Uiteraard kunnen onze gasten ook bij ons terecht wanneer ze liefhebber zijn van vis of vegetarisch.

Benieuwd naar ons restaurant?

Uw perfecte pauze tijdens een wandeling met uw hond

De omgeving van ons restaurant leent zich perfect voor een lange wandeling met de hond. Omdat wij dit begrijpen, zijn honden in ons restaurant gewoon toegestaan. Bij ons kunt u ook op het terras genieten van de sfeer met lekker eten en drinken. De specialiteiten van onze koks zullen u verrassen, want zij weten precies hoe zij een heerlijke steak kunnen bereiden. Uit eten in Zierikzee is bij ons bovendien een unieke ervaring, want wij zijn het enige steakhouse in de regio.

Geschikt voor ieder gezelschap

Naast het feit dat wij een restaurant zijn waar honden zijn toegestaan, zijn wij ook een echt familierestaurant. De hond maakt immers vaak ook deel uit van een gezin! Voor de kinderen hebben wij spelletjes en kleurplaten beschikbaar. Natuurlijk kunnen zij een keuze maken uit onze lekkere kindergerechten. Bekijk ons menu op de website en reserveer direct online! U kunt daarnaast ook bellen naar 0111-417732.

Ribeye-steakhouse

biefstuk-gesneden

Bezoek ons nu!