✓ Enige steakhouse in Zierikzee

✓ Kindvriendelijk restaurant en sfeer

✓ Vlees altijd van dezelfde boeren

Restaurant met terras

Zoekt u een sfeervol restaurant met terras tijdens uw verblijf in Zierikzee? Steakhouse ’t Genot is in 2018 uitgeroepen tot het beste terras van heel de provincie Zeeland. U kunt bij ons restaurant genieten met een drankje op het terras, of heerlijke steak-gerechten eten van onze uitgebreide menukaart. Uiteraard kunt u ook onze andere vleesgerechten proberen. Of kies voor een heerlijk visgerecht! Kom genieten op ons gezellige terras in de typisch-Zeeuwse kustplaats.

Benieuwd naar ons restaurant?

Een restaurant met terras voor jong en oud

In Zierikzee zoekt u al snel naar een fijn terras om even uit te rusten na uw fietstocht of wandeling. Ook wanneer u in Zierikzee heerlijk wilt lunchen, is het met mooi weer prettig om een restaurant met terras te vinden. Daarom is Steakhouse ’t Genot dé plek om te bezoeken. Dit geldt voor zowel jong als oud, want niet alleen serveren wij lekkere gerechten, maar we beschikken ook over leuke spelletjes voor het nodige tijdverdrijf en we bieden kinderen een speciaal menu aan. Uiteraard kunnen kinderen ook gebruikmaken van de kinderstoelen. Kortom, wij zijn een echt familierestaurant.

Een uniek restaurant in Zierikzee

Het vlees dat wij in ons restaurant serveren, is altijd afkomstig van dezelfde boerderijen. Onze chef-kok weet dus waar het vlees vandaan komt en kan op deze manier kwaliteit garanderen. Het is zorgvuldig geselecteerd, duurzaam geproduceerd en wordt vervolgens met zorg bereid voor onze gasten op de grillplaat of de Big Green Egg. Bovendien zijn wij niet alleen een restaurant met misschien wel het beste terras van de regio, maar ook het enige steakhouse in Zierikzee!

Reserveer vandaag nog

Heeft u zin in een ontspannende pauze in Zierikzee, of zoekt u nog een echt kwaliteitsrestaurant met terras om uw dag mee af te sluiten? Reserveer dan vandaag nog uw tafel online. Bekijk ook ons menu en de culinaire mogelijkheden voor uw bezoek. Wilt u liever bellen? Dat kan naar 0111-417732.

Ribeye-steakhouse

biefstuk-gesneden

Bezoek ons nu!