✓ Enige steakhouse in Zierikzee

✓ Kindvriendelijk restaurant en sfeer

✓ Vlees altijd van dezelfde boeren

Uit eten in Zierikzee

Zoekt u de perfecte plek om uit eten te gaan in Schouwen-Duiveland, of in Zierikzee in het bijzonder? Steakhouse ’t Genot biedt alle mogelijkheden voor de ideale culinaire én gezellige avond. Met het lekkerste vlees van hoge kwaliteit en vele andere gerechten, zullen we u verrassen. Alleen al om de reden dat wij zijn uitgeroepen tot het beste terras van Zeeland (2018), is uit eten gaan in ons restaurant in Zierikzee, op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, absoluut de moeite waard.

Benieuwd naar ons restaurant?

Uit eten in Zierikzee met elk mogelijk gezelschap

Bent u met z’n tweeën of met de kinderen op stap? Of bent u zelf een lange wandeling of fietstocht aan het maken? Kom dan langs in ons restaurant voor een ontspannende pauze met een heerlijke lunch. Of sluit uw dag af met topgerechten van onze chef-kok, met verschillende vleesgerechten als specialiteit. Voor een vriendelijke prijs kunt u uw tocht of verblijf op het eiland Schouwen-Duiveland aanvullen met exclusief uit eten bij Steakhouse ’t Genot in Zierikzee. Bovendien zijn wij een echt familierestaurant; we beschikken over spelletjes, kleurplaten, kinderstoelen en uiteraard bieden wij kinderen een passende kindermenukaart aan.

Uniek in Zierikzee en omgeving

Wij zijn het enige steakhouse in Zierikzee en dat maakt uit eten gaan bij ons zo speciaal. Bovendien bieden we niet zomaar vlees aan; onze koks weten precies waar het vlees vandaan komt en kiezen zorgvuldig de boerderijen in Ierland en Zuid-Amerika. Dit vlees is van hoge kwaliteit omdat de koeien niet met antibiotica zijn behandeld en op natuurlijk voedsel hebben geleefd. Ze zijn bovendien in de beste omstandigheden grootgebracht.

Reserveer eenvoudig online

Sluit uw dag op Schouwen-Duiveland goed af en ga uit eten bij Steakhouse ’t Genot! Wanneer u uw tafel wilt reserveren, doet u dat eenvoudig via onze website. U kunt ook bellen naar 0111-417732. Bekijk ook ons menu om alvast ons aanbod te bekijken.

Ribeye-steakhouse

biefstuk-gesneden

Bezoek ons nu!