Reageer nu

Fulltime medewerker bediening

Functieomschrijving

Hallo! Leuk dat je deze vacature bekijkt.

’t Genot in Zierikzee bestaat al bijna 18 jaar. Naast onze mooie gerechten staan we vooral bekend om de leuke en gezellige bediening.

Uiteraard willen we dit graag vasthouden.

We zijn opzoek naar mensen om ons gezellige bedieningsteam uit te breiden.

We hebben plek voor een parttime of fulltime functie. Uren in overleg, er is veel mogelijk en we denken graag met je mee. Dus zoek je werk tussen de 24 en de 38 uur per week, dan komen we graag in contact met je.

Hieronder de dingen die we graag terug willen zien in jou:

We zoeken graag iemand die het leuk vind om mensen een leuke middag/avond te bezorgen. Als wij deze ambitie gemeen hebben, dan horen we graag van je.

Onze focus van ons restaurant ligt op verschillende mooie vleesgerechten van de Green Egg, maar ook hebben we verschillende verse vis op de kaart staan.

Functie-eisen

jij…

– vindt het leuk om het mensen naar hun zin te maken en je kunt dat als geen ander combineren met het serveren van lekkere gerechten.

– hebt bij voorkeur ervaring in de horeca, maar  jouw positieve instelling en leergierigheid zijn wat ons echt interesseert.

Wij zijn er om je alle kneepjes van het vak te leren!

– Werkt graag in een enthousiast team met leuke collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Wij…

– bieden een prettige werkomgeving met gezellige collega’s. VrijMiBo’s zijn hier niet alleen op vrijdag.

– het salaris gaan we samen bekokstoven. Geen zorgen, het is boven CAO-niveau.

– werken netjes en volgens de regels; zo betalen we op tijd, geven je extra salaris met feestdagen en het werkrooster is op tijd beschikbaar

(lijkt ons niet meer dan normaal, helaas horen we ook andere geluiden om ons heen).

– geven geen gedoe met late salarisbetalingen of verrassingen in je rooster. Wij zijn net zo gestructureerd als een stapel pannenkoeken!

– bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen om jezelf zo verder te kunnen ontwikkelen

– bieden evt reiskosten, dus je hoeft geen last van reiskriebels te hebben!

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een email naar info@het-genot.nl, bel ons op 0111-417732 of stuur een whatsappje naar 06-12207411

We hopen je snel te zien!

Pak deze kans om deel uit te maken van ons bruisende team en stuur ons een berichtje. Wie weet word jij binnenkort een van de sterren van ’t Genot in Zierikzee!

Reageer nu