Nick & Mariëlle

Eigenaar

Nick en Mariëlle hebben elkaar in 2010 leren kennen…. In ’t Genot.
Ooit samengewerkt als collega’s en nu samen verder als partners.
In 2015 hebben ze de mogelijkheid gekregen ’t Genot over te nemen. Deze uitdaging hebben ze met beide handen aangegrepen.

Chef-kok-bas

Bas

Chef-kok

Al vanaf kleins af aan wist ik al dat ik kok wilde worden.
Koken met mooie, verse producten is altijd mijn passie geweest.

Bas is altijd graag bezig, tijdens het werk, maar ook zeker daarbuiten. Thuis mag hij graag lekker klussen.

De-kok-Mandy

Mandy

Kok

Mandy is het nieuwste lid van ’t Genot.
Ze vindt vooral het werken met de Green Egg erg leuk en staat dan ook graag thuis achter de barbecue om nieuwe gerechten te maken en uit te proberen.

Bedieningsmedewerker_Kim

Kim

Bedieningsmedewerker

Kim is als enige fulltime medewerker in de bediening een veel gezien gezicht in de zaak.
Ook is Kim de persoon die de social media accounts van ’t Genot beheert.

Buiten het werk om kan Kim vaak gespot worden met een camera in haar handen. Fotografie is namelijk één van haar grote hobby’s.

Max

Stagiaire

Max is onze stagiaire in de keuken. Zelfstandig werkend kok niveau 3 is de opleiding die hij versneld volgt.
Max vindt het leuk nieuwe dingen te proberen en is altijd bezig dingen te verbeteren.

personeel-Genot-Zierikzee

Part-time

Bediening & keukenhulpen

Naast onze vaste krachten wordt ons team aangevuld door verschillende jonge jongens en meiden die naast hun studie bij ons een zakcentje bijverdienen.

Kom bij ons werken!

Momenteel zijn we op zoek naar:

# parttime bedieningsmedewerker (zaterdagavond)

# keukenhulp (zaterdag & vakanties)

Reageer nu