Nick & Mariëlle

Eigenaar

Nick en Mariëlle hebben elkaar in 2010 leren kennen…. In ’t Genot.
Ooit samengewerkt als collega’s en nu samen verder als partners.
In 2015 hebben ze de mogelijkheid gekregen ’t Genot over te nemen. Deze uitdaging hebben ze met beide handen aangegrepen.

Chef-kok-bas

Bas

Chef-kok

Al vanaf kleins af aan wist ik al dat ik kok wilde worden.
Koken met mooie, verse producten is altijd mijn passie geweest.

Bas is altijd graag bezig, tijdens het werk, maar ook zeker daarbuiten. Thuis mag hij graag lekker klussen.

De-kok-Mandy

Mandy

Kok

Mandy vindt vooral het werken met de Green Egg erg leuk en staat dan ook graag thuis achter de barbecue om nieuwe gerechten te maken en uit te proberen.

Max

Kok

Max is begonnen als stagiaire bij ons in de keuken. Zelfstandig werkend kok niveau 3 is de opleiding die hij versneld heeft gevolgd.
Max vond het zo leuk dat hij graag wilde blijven na zijn studie.
Max vindt het leuk nieuwe dingen te proberen en is altijd bezig dingen te verbeteren.

Jan

Bediening

Jan is het vaste gezicht in de bediening.
Buiten het werk om is hij vaak in de sportschool te vinden.

personeel-Genot-Zierikzee

Part-time

Bediening & keukenhulpen

Naast onze vaste krachten wordt ons team aangevuld door verschillende jonge jongens en meiden die naast hun studie bij ons een zakcentje bijverdienen.

Kom bij ons werken!

Momenteel zijn wij op zoek naar:

# medewerker bediening, fulltime of parttime.

# Afwashulp/keukenhulp, voor de weekenden en vakanties.
(afwassen en voorbereidende werkzaamheden (zoals groente en sla snijden) en desserts maken. Veel meer dus dan alleen afwassen!)

Reageer nu