✓ Enige steakhouse in Zierikzee

✓ Kindvriendelijk restaurant en sfeer

✓ Vlees altijd van dezelfde boeren

Familierestaurant

In Zierikzee vindt u Steakhouse ’t Genot, een echt kindvriendelijk familierestaurant. Wij bieden alle gelegenheid om uit eten te gaan met de kinderen, niet alleen omdat wij de lekkerste kindergerechten serveren, maar ook omdat kinderen zich kunnen uitleven met spelletjes en kleurplaten. Uiteraard hebben wij ook de nodige kinderstoelen aan indien nodig.

Benieuwd naar ons restaurant?

Kom langs tijdens uw vakantie bij ons kindvriendelijk familierestaurant

Zeeland leent zich perfect voor een gezellige vakantie of een weekend weg. Het eiland Schouwen-Duiveland, waar de kustplaats Zierikzee deel van uitmaakt, is een typisch Nederlands en vooral Zeeuws vakantie-eiland. De Noordzee omringt het eiland en het Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen sluiten hierbij aan. Wanneer u met de kinderen dit eiland verkent, is het natuurlijk leuk om uit eten te gaan bij een kindvriendelijk restaurant. Steakhouse ’t Genot is dé plek waar dit kan!

Uit eten met de kinderen en genieten van bijzondere gerechten

Wanneer u uit eten gaat met kinderen, willen zij én u natuurlijk van het beste eten kunnen genieten. Kiezen de kinderen voor een snack, zoals een kroket of frikandel met frietjes? Of willen ze liever kluiven aan malse spareribs? Een kindvriendelijk familierestaurant hoort ook voor kinderen lekker eten te bereiden. Dat is wat u van ons kunt verwachten. U geniet vanzelfsprekend ook van heerlijke vleesgerechten van zorgvuldig geselecteerd vlees van vaste boerderijen die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Of kiest u liever voor uitstekend bereide vis- of vegetarische gerechten?

Wij verwelkom u binnenkort in ons restaurant

Schuif ook eens overdag aan voor een drankje of lunch op ons sfeervolle terras! In 2018 zijn wij uitgeroepen tot het beste terras van heel Zeeland. Op een historische plek in de sfeervolle kustplaats Zierikzee zult u in ons familierestaurant direct ervaren waarom. Reserveer eenvoudig en snel op onze website of bel naar 0111-417732. Wij zijn ook op maandag geopend!

Ribeye-steakhouse

biefstuk-gesneden

Bezoek ons nu!